"Многофункционална зала" в "Парадаиз център" вече функционира с помощта на координацията от "Сидирама" ООД 08

„Център за конгреси и конференции“ в многофункционален търговски и спортно развлекателен комплекс „Парадаиз център“ вече функционира благодарение на управлението на „Сидирама“ ООД

Успешно и в срок завърши изграждането и въвеждането в експлоатация на поредният наш реномиран обект “Център за конгреси и конференции” с площ 2288,4 м2 в новооткрития многофункционален търговски и спортно развлекателен комплекс “Парадайз център”.
В проекта “Сидирама” ООД изпълнява ръководна роля, съгласно договор за инвеститорски надзор и управление с Възложителя “София Ивент Център” ООД.
SOFIA EVENT CENTER е подходящ за провеждане на всякакъв вид събития – конференции, конвенции, гала вечери и награждавания, церемонии, търговски конференции, ревю-спектакли, камерни концерти, изложения, стартиране на нови продукти, сватби, политически форуми, тв формати и много други.
Уникалното в концепцията на центъра е неговата мултифункционалност. Със своята правилна форма и висок таван залата е подходяща за преобразуване във всякакъв формат. Капацитетът й от 1300 седящи места и над 2000 правостоящи я прави една от най-големите локации за събития в София. Възможността за разделяне на залата на по-малки части, както и перфектната й звукоизолация, допринасят за мултифункционалността и високото качество на проекта.
Залата е изцяло оборудвана съобразно най-новите тенденции в аудио визуалната техника. За първи път по време на откриването й бяха показани премиерни за България технологии. Освен технологични новости и високо качествено оборудване, залата предлага на своите клиенти и посетители сценичен дизайн и декорация от световна класа.